Geef uw keukenblad het onderhoud dat het verdient.   

Een stijlvol, kwalitatief keukenblad heeft nood aan het juiste onderhoud. Louis Culot sloeg de handen in elkaar met gespecialiseerd producent Akemi en ontwikkelde een gamma onderhoudsproducten die uw keukenwerkblad in topconditie houden! 

De beste behandeling voor uw marmeraanrecht of composieten keukenblad? Uw keramiek of Dekton werkblad reinigen, ontvetten en beschermen? Dankzij onze onderhoudsproducten haalt u het maximum uit uw keuken, van kleine opfrisbeurt tot krachtige reiniging.

 

Schoonmaken, onderhouden en verzorgen: ontdek de kwaliteitsproducten van Louis Culot!

 

LC Daily Cleaner,
onderhoud in een oogwenk

Sprayen, reinigen en ontvetten: de LC Daily Cleaner is een must-have in elke keuken. De nauwkeurig samengestelde reinigingsformule is ideaal voor een snelle, dagelijkse onderhoudsbeurt van uw keukenwerkblad of kookeiland in composiet, natuursteen, keramiek of Dekton. 

Bestel hier   Bekijk de onderhoudsvideo


 

LC Power Cleaner,
krachtige keukenreiniging

Uw keukenwerkblad af en toe trakteren op een diepgaande reiniging? De LC Power Cleaner is dé onderhoudsoplossing voor werkbladen in natuursteen, composiet en keramiek. Aangekoekte etensresten, olie- en vetvlekken, … De Power Cleaner reinigt intensief en gaat voor een brandschoon resultaat.

Bestel hier   Bekijk de onderhoudsvideo


 

LC Triple Effect,
natuursteen impregneren en onderhouden

Een keukenwerkblad in natuursteen vraagt om een gespecialiseerd onderhoud. Een diepgaande schoonmaakbeurt die vlekvorming voorkomt? Reinigen, verzorgen én beschermen: met de LC Triple Effect scoort u drie keer! Een boost voor de weerstand van uw keukenblad.  

Bestel hier   Bekijk de onderhoudsvideo


 

Quartz Clean & Care,
uw composieten werkblad op haar best

De Quartz Clean & Care is een veelzijdige spray met dubbele werking, want naast een intense reiniging, maakt dit onderhoudsproduct uw werkblad ook vocht- en vetafstotend. Resultaat? Een kraaknet composieten werkblad dat blinkt als nieuw. Opgelet: dit product is niet geschikt voor Silestone-werkbladen.

Bestel hier   Bekijk de onderhoudsvideo