Keukenblad bestellen?
Ontdek onze sleutels tot succes 

Keukenwerkbladen met een hoge kwaliteitsgraad: al jaren de filosofie van Louis Culot, die we elke dag met glans waarmaken. De sleutels tot succes? Onze ruime stock, flexibele werkplanning en persoonsgebonden service. Maak kennis met onze werkwijze! 

 

In 6 stappen naar het keukenwerkblad van uw dromen

  1. Koffie en kennismaking | Wij ontvangen u met veel plezier in onze showroom en atelier, waar u onze werkbladen van dichtbij kan ervaren. Waar hecht u belang aan in de keuken? Naar welk materiaal bent u op zoek? Kleuren en diktes vergelijken, uw opties afwegen in onze gezellige coffee corner, … Samen maken we de keuze in functie van uw keuken, stijl en budget.   
  2. 100 % op maat | Uw keukenwerkblad moet perfect passen. Om uw beschikbare ruimte tot in het kleinste detail op te meten, contacteren we u voor een afspraak bij u thuis. Onze vakspecialisten komen langs en nemen digitaal de juiste afmetingen. Extra toelichting? Onze opmeters informeren u tot in detail over de volgende stappen.  
  3. Ontwerp volgens uw stijl | De opmeting in uw keuken vormt de basis voor een gedetailleerd, uniek design. De juiste vormen, snijdingen en afwerkingsvormen, … Nadat we het ontwerp hebben uitgekiend, maken we uw keukenwerkblad met veel precisie in ons atelier. Van robuuste plaat tot kwalitatief eindresultaat: wij beheersen het productieproces van start tot stop! 
  4. Voorbehandeling in huis | Gaat u voor natuursteen? Een voortreffelijke keuze! Om uw werkblad te versterken en het onderhoudsgemak te vergroten, impregneren we het materiaal op voorhand in ons eigen atelier. Zo kan het 24 uur drogen in een ideale omgeving, en parelt water en vuil binnenkort piekfijn van uw aanrecht. 
  5. Snelle plaatsing | Na het kiezen, ontwerpen en produceren, plaatsen we uw keukenblad op minutieuze wijze. Een vlotte, snelle levering? Ons visitekaartje, want wij plaatsen uw werkblad binnen een periode van gemiddeld 3 weken. Daarbij voorzien onze vakspecialisten u steeds van een woordje uitleg over het juiste onderhoud en de meegeleverde, aangepaste producten. 
  6. Nazorg met een plus | Om uw keukenwerkblad in topconditie te houden, besteedt u best voldoende aandacht aan gepast onderhoud. Louis Culot helpt u graag op weg! Samen met de plaatsing ontvangt u een kwalitatieve onderhoudsbox met aangepaste producten. Meer weten? In onze onderhoudsgids leest u talloze tips en tricks.