Een klare kijk op uw keukenwerkblad 

Onze showroom in hartje Puurs is de ideale locatie om uw ideeën tot leven te laten komen. We verwelkomen u met de glimlach, nemen uitgebreid de tijd en laten u van dichtbij kennismaken met het gereputeerde vakmanschap van Louis Culot. Van gezellige coffee corner, tot veelzijdige keukenblokken en realistische demonstraties. Tot binnenkort! 

 

Uw toekomstig keukenblad zien, voelen en ervaren 

Een keukenwerkblad kiest u niet op basis van een simpel staal of eenvoudige productfoto. Materialen aanvoelen en tot in detail in u opnemen: essentieel voor een weloverwogen keuze! Kom langs in onze toonzaal en laat al uw zintuigen spreken. 

Samen gaan we op zoek naar een uniek keukenwerkblad, perfect aangepast aan uw noden. Kiest u een klassevol keukenblad in natuursteen? Of gaat u voor een praktisch, onderhoudsvriendelijk exemplaar? Wij trekken alle registers open en introduceren u in verschillende kleuren, texturen en afwerkingsvormen.  

 

 

De showroom van Louis Culot: inspiratie op locatie 

Onze toonzaal werd recent gerenoveerd tot een stijlvolle, inspirerende ruimte waarin uw beleving centraal staat. 

Wandel onze showroom binnen, dompel u onder in modern maatwerk en ervaar de kleuren en materialen vanop de eerste rij. Maar er is meer, want naast het uitgebreid gamma keukenwerkbladen ontdekt u ook onze compacte selectie badkameruitvoeringen. Of laat uw keuze even bezinken bij een lekkere kop koffie in onze coffee corner. Het ideale kader voor een beredeneerde beslissing!